23 de novembre 2008

Jardins del Príncep Girona

Als Jardins del Príncep Girona hi ha espai per a tot i per a tothom i, evidentment, no hi podien faltar un parell de taules de ping-pong que permeten a petits i gran fer-h una bona partida. Les taules estan situades en un entorn envejable per a molts altres parcs de Barcelona però en canvi l'estat de les taules es podria millorar. Tot i que a un primer cop d'ull poden semblar llises, de seguida notareu que la pilota no bota com cal. Vigileu on dirigiu la pilota; hi ha algun bony que podria deixar-vos com el pitjor jugador de tenis taula de Barcelona...











La nostra recomanació:
Els Jardins són un parc preciós per deixar-s'hi caure un matí de diumenge, però no són una aposta segura per fer una bona partida de ping pong. Hi ha taules en millor estat (a prop d'aquest parc teniu els Jardins de la Indústria que presenten millors condicions)


S
obre l'entorn:
Als Jardins del Príncep Girona hi trobareu de tot: ping-pong, zona lúdica ben moderna per a petits, el que és probablement el "pipi-can" més gran de Barcelona, bar exterior amb estufes a l'hivern, un estany, zona de mini gimnàs per aquells que vulguin fer una mica de múscul mentre esperen que els altres acabin la partideta, plantacions i, fins i tot, un parell de taules de picnic. Ah, i si algú us roba la raqueta, a l'edifici del davant trobareu una comissaria dels mossos d'esquadra. Sens dubte, un parc ben complet. Tot i així, l'equip de Ping Pong Barcelona creiem que l'estany podria ser més petit per fer-hi per pistes de ping pong -o d'altres esports (i a més a més, estalviaríem aigua en aquests temps que corren...).


Com s'hi arriba?
Els Jardins del Príncep Girona es troben en un carrer de ben difícil pronunciació: carrer Taxdirt, entre els carrers de Marina i Lepant. Tot i ser ja part del districte d'Horta-Guinardó (forma part del barri del Baix Guinardó) es troba ben bé a la frontera amb Gràcia i Sagrada Família.

Estació de Marina/Indústria

10, 92



Mostra un mapa més gran