21 de juliol 2008

Escola Industrial

A l'Escola Industrial hi ha 1 taula de ping pong ben amagada però sovint abandonada. Tot estar en un emplaçament ideal per als esportistes de l'Eixample, la taula cedeix el protagonisme a les pistes de futbol i de bàsquet del seu voltant.

La taula està clavada sobre una zona de ciment i difícilment té ombra. Un problema afegit és que a l'estar tan a prop de la pista de bàsquet, potser podeu rebre algun cop si s'hi està jugant algun partit.


La nostra recomanació:
És una taula ideal per als amants de l'esport de cap de setmana, ja que a l'escola Industrial hi trobareu de tot: pista de futbol (amb "partidillos" d'amateurs ja organitzats), una pista de bàsquet, zona de sorra i arbres..., de manera que a més a més de fer una partideta de ping-pong, podreu demostrar les vostres habilitats amb la pilota a les mans o als peus.

Sobre l'entorn:
L'Escola Industrial és un edifici modernista on actualment s'hi troba l'Escola del Treball, l'escola d'Arts i Oficis, una residència Universitària, així com diversos equipaments esportius, entre d'altres. És per tant un lloc plenament actiu i lúdic.
A prop de la taula hi ha una font d'aigua potable.

Com s'hi arriba?
L'Escola Industrial ocupa 4 illes de Barcelona, entre els carrers de Viladomat, Rosselló, Urgell i París, a l'esquerra de l'Eixample. Per entrar-hi hi ha diverses portes a cadascun dels carrers esmentats però si voleu anar directes a la taula de ping-pong el més senzill és que entreu per c/ Viladomat (a l'altura de c/ Còrsega), atravesseu el camp de futbol i gireu a l'esquerra cap a les pistes de bàsquet, on trobareu la solitària taula.

Estació de Rosselló-Borrell, estació de Rocafort-Rosselló.

41, 54, 66

L5 Entença o L5 Hospital Clínic



Mostra un mapa més gran