26 de juny 2008

Turó Park

o

Al Turó Park hi ha 2 taules de ping-pong en bon estat. Estan situades enmig del parc infantil i, per aquest motiu, la zona és freqüentada per nens i famílies que corren pels voltants. Hi ha una taula a cada banda del parc infantil, de manera que és pràcticament impossible veure la partida dels vostres veïns pingponeros.

Quant a les pistes, una d'elles està situada completament a l'ombra, sota un gran arbre, mentre que l'altra està més al descobert tot i que queda força arreserada. Les condicions de joc serien òptimes si no fos perquè sovint el terra (zona de sorra) està una mica enfonsat.


La nostra recomanació:

És un parc on la probabilitat de trobar una taula lliure és molt alta. El parc infantil sempre és ple, però en canvi les pistes de ping-pong acostumen a estar sempre disponibles esperant que un parell de raquetes comencin una partida. Si no teniu "fòbia" als menuts, el Turó Park és un bon lloc per fer alguna partida de dissabte o diumenge al dematí.


Sobre l'entorn:
El Turó Park és un jardí amb molt d'encant. Predomina el verd de la gespa i els arbres frondosos. Tot i no ser massa gran en extensió, s'hi troba de tot: bar amb terrassa, un gran espai de gespa per jugar a futbol o estirar-se una estona, parc infantil...


Com s'hi arriba?
El Turó Park es troba al final de l'Avinguda de Pau Casals, al barri de Sarrià-Sant Gervasi, a tocar de la plaça Francesc Macià.

6, 7, 14, 15, 27, 32, 33, 34, 41, 63, 67, 68, L51, L57

Tots els tramvies s'aturen a Francesc Macià (inici/final)

Estació Avinguda Pau Casals i estació Francesc Pérez Cabrero



Mostra un mapa més gran

1 comentari:

Neus ha dit...

Volia comentar que si no vau trobar gent jugant va ser casualitat!!! Sol estar ple a totes hores el cap de setmana i entre setmana tardes i vespres també!