21 de setembre 2008

Jardins de Paula Montal


Als Jardins de Paula Montal hi ha una 1 taula de ping pong en perfecte estat. Tot i estar situada damunt de terra, no presenta desnivells i, per tant, és un lloc ideal per jugar-hi una partida de tenis taula.


La nostra recomanació:

És una aposta segura: no trobareu gent, la taula està molt ben cuidada i l'entorn és tranquil. Sens dubte, és una de les taules preferides de Barcelona Ping Pong. La trobareu al Top Five! ;D


Sobre l'entorn:
Els Jardins Paula Montal són un exemple del pla de l'Eixample que havia ideat Ildefons Cerdà: volia crear zones verdes als interiors de "mançana" del barri. Avui dia hi ha algunes illes que mantenen jardins i parcs interiors, si bé molts són privats. Per sort, encara n'hi ha d'oberts a tothom, com el que avui us presentem.

Els Jardins de Paula Montal són petits i poc freqüentats. Hi destaca la zona de jocs infantils. Hi ha abundants bancs (a l'ombra) i una font per refrescar-se. Tot el parc és de sorra, excepte una petita zona de bàsquet.



Com s'hi arriba?
Es troben a l'interior d'illa entre els carrers Viladomat-Consell de Cent-Calàbria-Diputació. Per accedir-hi, cal que entreu per la porta del carrer Viladomat. La taula la trobareu al costat de la zona de bàsquet.

Estació de Calàbria-Consell de Cent.

41

L1 Rocafort


Mostra un mapa més gran