10 d’agost 2008

Plaça de la Sagrada Família

A la plaça de la Sagrada Família de Barcelona, enmig de turistes i souvenirs diversos, s'hi troba una taula de ping pong sovint solitària però en un marc incomparable per a molts amants de l'art i l'arquitectura.

La taula està enmig de la plaça, sobre sorra i val a dir que en no gaire bon estat: la taula presenta diverses esquerdes i el terra no està igualat. Un punt a favor, però, és que sempre està sota l'ombra.


La nostra recomanació:
No hi aneu en èpoques turístisques (juliol-agost) si teniu fòbia a l'invasió turística. Tampoc és un espai gaire recomanable per als que els agrada l'intimitat: us sentireu observats i potser fins i tot fotografiats. Ah, i sempre que se us escapi la pilota fora la taula, vigileu abans de llençar-vos a recollir-la! Mireu a banda i banda abans de no provocar algun petit incident: podrieu tenir un grup de fotògrafs japonesos o una parella d'escandinaus observant la meravellositat de l'obra.


Sobre l'entorn:
La Sagrada Família es troba enmig de dos places: la de Gaudí (costat Besòs) i la de la Sagrada Família (costat Llobregat). En aquest última trobareu la taula, entre bancs, arbres i un parc agradable per reposar després d'una bona partida. També hi ha una zona de jocs infantils i algunes parades de souvenirs per als més enamorats de Barcelona. Potser algun dia s'hi trobaran souvenirs de ping pong?


Com s'hi arriba?
L'avantatge d'aquest parc és que és ben fàcil de trobar. Fins i tot un turista us sabrà indicar on es troba, en cas que us hagueu perdut! ;) Per als que us orienteu fàcilment, el parc es troba entre els carrers de Provença, Sardenya, Mallorca i Sicília. Aixequeu la vista i seguiu la pista de les torres gaudinianes; no té pèrdua!


Estacions de Provença-Sardenya i Lepant-Mallorca.

L2 i L5 Sagrada Família

19, 33, 34, 43, 44, 50, 51, B20, B24.




Mostra un mapa més gran