21 de juliol 2008

Parc de Diagonal Mar

Al nou Parc de Diagonal Mar hi ha instal·lades 2 taules de ping-pong ben noves i lluents. Tot i que la zona lúdica on es troben és de sorra, l'Ajuntament les ha clavat damunt un requadre de ciment.*
* sembla que afortunadament, l'Ajuntament es va adonant que les taules de ping-pong sobre sorra es fan malvé de seguida i propicien el seu deteriorament. Així doncs, des de "Barcelona Ping Pong" ens alegrem que les noves taules de ping pong s'instal·lin de manera adequada.



La nostra recomanació:
Endueu-vos una bona gorra, ja que el sol hi pica i de valent! No hi ha ombra possible. Això sí, després de la partida podreu estirar-vos merescudament a prendre la fresca damunt la gespa de la Muntanya Màgica del parc :)

Sobre l'entorn:
El Parc de Diagonal Mar és un parc original, modern i únic a Barcelona. La seva construcció recent fan que el parc sigui singular i un espai d'oci ideal per a una tarda de cap de setmana. Vigileu no us perdeu: el parc és petit però cal saber on es va per evitar anar amunt i avall innecessàriament, tot i que ben mirat, que el descobriu una mica no us farà cap mal per conèixer la bellesa d'aquest peculiar indret!

El parc està dividit en dues parts: d'una banda, hi ha el parc com a tal, per passejar-s'hi, descansar, vigilar la mainada com baixa pels tobogans (atenció, són ben curiosos!!! si hi porteu la canalla, els hi encantarà!); i de l'altre, creuant el carreró, trobareu tota una immensa zona lúdica amb pistes de bàsquet i les dues taules de ping pong que tant estaveu buscant.


Com s'hi arriba?
El Parc de Diagonal Mar està, com el seu nom indica, al costat del centre comercial Diagonal Mar, a la nova zona creada al Fòrum, al final de la Diagonal. Per ser més exactes, es troba al c/ de Llull amb c/ Selva de Mar, al nou barri de Diagonal Mar, districte de Sant Martí.

Estació de Taulat-Selva de Mar, estació de Passeig de Garcia Fària

L4 Selva de Mar

26, 41



Mostra un mapa més gran