27 de juny 2008

Jardins de la Vil·la Amèlia

o
Als Jardins de la Vil·la Amèlia hi ha 2 taules de ping pong situades a la zona de jocs infantils d'aquest bonic parc de Sarrià.

El problema principal, però, és que sovint les dues taules formen part, elles mateixes, dels jocs dels més petits, que hi salten al damunt o hi fan originals partits de futbol... Així doncs, no us extranyi que l'estat actual de les taules és força desastrós: hi ha bonys, esquerdes i sovint són plenes de pedres i sorra.

Les dues taules són en una zona de sorra i estan una al costat de l'altra.

La nostra recomanació:
Els Jardins de la Vil·la Amèlia són preciosos i conviden a passar-hi una tarda de relax, però definitivament no són el millor lloc per jugar a ping-pong.

Sobre l'entorn:
Els jardins són plens d'arbres d'espècies molt variades, entre els quals destaca un eucaliptus a la zona de joc infantil. El parc és frqüentat per famílies del barri i la zona de joc sempre és plena de canalla. A l'altra banda del parc hi ha nombrosos espais de gespa, bancs i també un estany, on molts decideixen descansar.

Annex als Jardins de la Vil·la Amèlia, s'hi troben els Jardins de la Vil·la Cecília, però allà no hi ha taules de ping-pong.

Com s'hi arriba?
Els Jardins estan situats al barri de Sarrià, entre els carrers de: Eduardo Conde, Santa Amèlia, Ifni i Francesc Carbonell.

Per arribar a les pistes, podeu accedir al parc per l'entrada del carrer Eduardo Conde (cantonada c/ Francesc Carbonell).

16, 34, 66



Mostra un mapa més gran