26 de juny 2008

Parc de Joan Miró (l'Escorxador)

o
Al Parc de Joan Miró (o Parc de l'escorxador) de Barcelona hi ha 3 taules de ping pong disponibles. Estan situades a la zona més esportiva del parc, després de les pistes de bàsquet. El seu estat és excel·lent.


Com que és un parc molt freqüentat, sovint les tres pistes estan ocupades per famílies i grups de jovent fidels al tennis taula de cap de setmana. No us desanimeu, l'espera acostuma a durar poc; sempre podeu començar a fer exercicis d'escalfament o, en cas que estigueu cansats, esperar el vostre torn asseguts al banc que hi ha davant les pistes.


Atenció, les tres taules estan situades en zona de sorra i podem relliscar si no duem el calçat adequat.


La nostra recomanació:
Emporteu-vos una gorra i unes bones ulleres de sol; les tres pistes estan al descobert d'arbres i en dies d'estiu pot arribar a fer molta calor.



Sobre l'entorn:
El parc està molt ben equipat i disposa també d'un bar amb terrassa, jocs per a nens, pista de futbol i zona de ciment ideal per patinar.


Podeu entrar al parc per la porta del carrer Aragó i veureu de seguida la zona de ping-pong.


Si a més a més sou amants de l'art, no podeu marxar sense veure l'escultura Dona i Ocell de Joan Miró, situada al mateix parc.

Com s'hi arriba?
El Parc de Joan Miró es troba a l'esquerra de l'Eixample, entre els carrers de Tarragona, Aragó, Vilamarí i Diputació, a prop de Sants i de Plaça Espanya.

L3 Tarragona


27, 30, 109


Estació a Tarragona/Diputació, estació a Vilamarí/Consell de
Cent, estació a Tarragona/València

Sants Estació; després, baixar caminant pel carrer de Tarragona uns 7 minuts