10 d’agost 2008

Jardins de Clotilde Cerdà

Els jardins de Clotilde Cerdà estan situats en un solar de Marina prop de la Diagonal; és un lloc destinat a la construcció d'un institut de secundària, per tant intuïm que la pista té els dies comptats! Només hi ha una taula de ping pong, en bastant bon estat i sobre una superfície de ciment.


La nostra recomanació:
Aneu-hi abans que desaparegui! Per moments ens sembla que ens trobem en un barri de Nova York, envoltats de jugadors de bàsquet fent esmaixades a les cistelles amb xarxa metàl·lica.

Sobre l'entorn:
El solar, entre blocs de pisos, consta d'una pista desquet, una zona de jocs infantils i un petit parc amb bancs a l'ombra. Hi ha una font en un costat. La pròpia taula de ping pong està a prop dels arbres i al migdia un dels dos costats està mig cobert per l'ombra. El terra fa una mica de baixada i si fa vent us podeu trobar sovint corrents darrere la pilota per evitar que caigui cap a la zona de bancs, que està enfonsada uns quants metres. Tanmateix, hi ha un bon tros de separació i a nosaltres no ens va arribar a caure mai.
Una particularitat d'aquest parc és que és obert les 24 hores del dia gràcies a que la tanca lateral està completament trencada; així doncs, podem trobar gent jugant a bàsquet o a ping pong a qualsevol hora.


Com s'hi arriba?
El solar està prop de l'encreuament del carrer Marina amb Diagonal, al districte de l'Eixample de Barcelona.

Estacions de Consell de Cent o Diputació amb Marina

L2 Monumental

10, 62