23 de novembre 2008

Jardins de la Indústria


Als Jardins de la Indústria hi ha 2 taules de ping pong en perfecte estat i molt aptes per ajudar-vos a passar una bona estona jugant a tenis taula. Les dues estan al damunt d'una superfície de sorra però no hi ha problemes de desnivell. Les taules estan perfectament conservades i són visitades sovint, fet que fa pensar que els veïns del parc són grans amants d'aquest esport.



La nostra recomanació:
Si viviu a prop de la Sagrada Família és una molt bona opció per desintoxicar-vos dels guiris, tot jugant una partideta en un espai urbà ben conservat.


S
obre l'entorn:
Els Jardins de la Indústria estan ben conservats i tenen les zones lúdiques ben delimitades. Les dues taules de ping pong estan apartades a un costat, cosa que facilita una partida tranquil·la. Una gran esplanada al mig acull sempre petits i grans que juguen a pilota. A l'altre extrem dels jardins, hi trobareu una font i un bar per refrescar-vos una mica després del gran esforç.


Com s'hi arriba?
Els Jardins de la Industria es troben com el seu nom indica al carrer Indústria, al barri de la Sagrada Família de Barcelona. Estan situats entre el carrer Marina i el carrer Lepant, a uns 10 minuts a peu des de la Sagrada Família.

Estació de Marina/Indústria

L2 i L5 Sagrada Família

10, 15, 19, 20, 45, 47


Mostra un mapa més gran