25 de juny 2008

Els inicis de Barcelona Ping Pong

o
BARCELONA PING PONG és una iniciativa començada el dia 24 de juny de 2008 per reunir en un sol web la màxima informació possible sobre el Tennis Taula a la ciutat de Barcelona.

Un parell d'amateurs i fanàtics d'aquest esport han decidit recórrer Barcelona a la recerca de totes les pistes obertes que ofereix l'Ajuntament als diferents parcs i jardins de la ciutat.

La manca d'informació online sobre la situació de les pistes i la seva devoció per aquest esport, els han dut a crear aquesta pàgina web, pensant que potser algun dia a algun "pingponeru" com ells li seria de gran ajuda.

En aquest web hi trobareu totes (o així s'intentarà) les pistes obertes de tennis taula de la ciutat comtal i informació de gran interés: com arribar-hi, fotografies, l'estat i el nombre de pistes de cada parc, l'entorn físic i humà, etc.

Com una bona partida de ping-pong, la pilota marxarà i vindrà esperant que no quedi atrapada a la xarxa i desitjant que a l'altre costat de la taula hi hagi un altre esportista que vulgui participar en la inciativa. Animeu-vos i feu-nos arribar els vostres comentaris sobre les pistes i/o les vostres fotografies!


5 comentaris:

Anònim ha dit...

Amb uns companys de feina, concretament 10, estem intentant trobar un local on poder anar a jugar a ping pong el proper divendres dia 28 a la tarda, a ser possible amb més d'una taula.

Algú em pot facilitar les dades d'algun lloc?

Moltes gràcies.

Ping Pong Barcelona ha dit...

L'equip de Barcelona ping pong us podem recomanar algunes bones pistes de ping pong però totes són descobertes i públiques. Si n'heu descobert alguna que sigui indoor i que volgueu compartir en aquest blog, no ho dubteu! ;D Segur que servirà d'ajuda a algun altre pingpongero!

Salut!

joanjosep ha dit...

hola hem dic joan i fa poc que visco a lleida voldria saber si hi ha algu o algun grup per jugar a ping-pong els caps de setmana en les pistes publiques . gracies

Anònim ha dit...

Ajuda !! Algú sap de taules de ping-pong a cobert que es lloguin per hores a tot el públic ??
Moltes gràcies !!

Ping Pong Barcelona ha dit...

Hola, al bar Retruc, Gran Via 399 (prop de Plaça Espanya) em sembla que hi ha una taula de ping pong, però encara està per confirmar. Si hi vas algun dia si et plau, deixa'ns un comentari! =)