31 d’agost 2008

Parc de les Corts


Al Parc de les Corts hi ha 2 taules ben ubicades i en un bon entorn. Les dues estan força protegides del sol i sobre terreny de sorra ben anivellat. L'únic inconvenient és que una de les dues taules està en un estat molt precari que fa impracticable l'esport del ping pong. És plena de bonys que impedeixen que la pilota segueixi una trajectòria normal. L'altra taula, però, està en perfectes condicions i és molt nova.


La nostra recomanació:
Si voleu una mica d'emoció, proveu de jugar 5 minuts a la taula abonyegada abans de començar una partida com cal a la taula que es troba en bon estat; serà com un entrenament de nivell avançat i de bons reflexos! ;)


Sobre l'entorn:
El parc de les Corts de Barcelona és un parc ben cuidat ple d'espai per jugar i passejar i un bon nombre de bancs a l'ombra per reposar. També hi travessa una font d'aigua. Hi ha una zona de jocs infantils moderns i força entretinguts.

Al voltant de la plaça hi ha diversos bars i terrassetes per fer un vermut després de la partida de ping pong.


Com s'hi arriba?
El parc de les Corts es troba entre els carrers de Nicaragua i Numància, just per sota de Travessera de les Corts; a prop del centre comercial de l'Illa Diagonal.

Estacions de Déu i Mata i Taquígraf Serra

15, 30, 43, 59, 66, 78


Mostra un mapa més gran