31 d’agost 2008

Plaça de Can Rosés

A la Plaça de Can Rosés hi ha 1 taula de ping pong sobre sorra i en un estat batsant descuidat. La taula no presenta grans problemes de bonys o forats, però està plena de pols i excrements d'ocell, que fan que sigui quasi sempre una taula força solitària. El terreny de sorra presenta desnivells importants i rajoles trencades que poden ser perilloses si no dueu un calçat adequat. Tot i haver-hi arbres al voltant, aquests són tan minsos que no fan ni una mica d'ombra.

La nostra recomanació:
Proveu d'anar-hi un dia de tardor o hivern que hagi plogut; possiblement la taula estarà una mica més neta.


Sobre l'entorn:
La pista de tenis taula de la plaça de Can Rosés es troba al costat mateix del centre comercial de l'Illa Diagonal. És una llàstima que actualment estigui tan descuidada, ja que sinó podria ser un bon lloc per estrenar les raquetes per aquells que passin pel Decathlon de l'Illa per comprar el material...

El parc de la plaça de Can Rosés no és gens atractiu. Tan sols hi ha una mini zona de jocs infantils i algun banc. És petit i gairebé no té ombra. Això sí, es troba enmig del barri de les Corts i per tant a prop de moltes botigues i bars.


Com s'hi arriba?
La Plaça de Can Rosés es troba entre els carrers de Numància i Constança (la continuació de Nicaragua), entre Travessera de les Corts i Déu i Mata.


Estació de Déu i Mata

15, 43, 59

T1, T2 i T3 parada Illa Diagonal i després caminar 5 minuts en direcció Travessera de les Corts.




Mostra un mapa més gran